Opvang

VSO - Voorschoolse Opvang
Wij hebben op onze school de mogelijkheid tot Voorschoolse Opvang. Op maandag, dinsdag en donderdag is uw kind vanaf van 7.30 uur tot 8.30 uur welkom bij de VSO. Tijdens de voorschoolse opvang wordt geen ontbijt verzorgd. Wel is het mogelijk dat een ontbijt meegenomen wordt van thuis en op school wordt opgegeten. U kunt een jaarabonnement of een strippenkaart kopen.

Jaarabonnement of strippenkaart
U kunt een jaarabonnement of strippenkaart kopen. Het jaarabonnement kost € 55,- per jaar voor één vaste dag. Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden.
Een strippenkaart kost € 20,- voor elf keer overblijven. Het formulier kunt u hier downloaden.
Beide formulieren zijn ook op school verkrijgbaar.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden voor een jaarabonnement door het aanmeldingsformulier in te leveren.
Het formulier kunt u hier downloaden of is verkrijgbaar in de folderhouder bij de entree van de school. Inleveren in de "Opvangbrievenbus" in de hal bij hoofdingang, bij Tessa Koornneef of bij Ellen Kuyvenhoven.

Wilt u uw kind incidenteel over laten blijven of opgeven voor de voorschoolse opvang, dan dient dit uiterlijk een dag van tevoren schriftelijk gemeld te worden. Briefjes kunt u hier downloaden en deponeren inde "Opvangbrievenbus".

Afmelden
Incidenteel afmelden van voorschoolse opvang doet u door een sms’je te sturen naar het overblijfnummer 06-41446518. Deze wordt ’s morgensvroeg gelezen. U ontvangt geen bevestiging. Definitief afmelden van voorschoolse opvang bij een jaarabonnement doet u bij Tessa Koornneef of Ellen Kuyvenhoven. Restitutie van het abonnementsgeld vindt plaats bij verhuizing, overplaatsing naar een andere school of bij het verliezen van de baan van één van de ouders/verzorgers.

De school heeft een protocol voor opvang. Deze kunt u hier downloaden.

Contactpersoon voor de opvang is mevrouw Tessa Koornneef
Telefoonnummer: 06-17085663 (nummer s.v.p. niet gebruiken voor incidenteel af- of aanmelden)

Bankgegevens: TSO/VSO NL03RABO0146146603

Contact

PC Basisschool Het Kompas
  • Trompstraat 5
    2676 XH, Maasdijk
  • 0174 512 628
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stichting PCPOW

Early Bird school